itc sin logo

Hybrid Cloud

Hybrid Cloud

Etter 25 år i gamet er vi eksperter på å drifte og utvikle tjenester knyttet til IT infrastruktur. Vi er bindeleddet mellom cloud og on-prem infrastruktur og bistår kunden med rådgivning og forvaltning av interne, hybride eller skybaserte plattformer.

Vi bistår gjerne i alle faser av en digital transformasjon. Gjennom rådgivning-, design- og arkitekturtjenester, prosjektledelse, samt drift og forvaltning, sikrer vi en skreddersydd leveranse fra a til å. Våre erfarne konsulenter er sertifisert på de største leverandørene av offentlige skytjenester, som Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) og Google Cloud Platform (GCP).

Hva er Hybrid Cloud?

Hybrid Cloud er et bredt begrep hvor vi jobber med alt fra tradisjonell infrastruktur (Server, nettverk, lagring, virtualisering) til infrastruktur i public cloud. Infrastrukturen skal understøtte og være kjøremiljøet for plattform- og applikasjonstjenestene. En bedrifts IT infrastruktur har behov for kontinuerlig endring i takt med den teknologiske utviklingen. Våre konsulenter kan bistå med kompetanse innen alle plattformer og applikasjonstjenester, og dette sikrer at våre kunder en effektiv og moderne hverdag gjennom fremtidsrettet IKT infrastruktur.

Niru Shan
Head of Hybrid Cloud


452 37 794
niru@itc.no
Linkedin

Har du spørsmål om Hybrid Cloud? Ta kontakt med teamleder Niru Shan

Har du generelle spørsmål om itc, eller kanskje du vil jobbe med oss? Ta kontakt med HR-ansvarlig, Taran Jensen Stokke.

Taran Jensen Stokke
HR-ansvarlig

990 10 889

taran.stokke@itc.no
Linkedin