Jobbe i ITC

Hvorfor jobbe for IT Consult

IT Consult er et konsulentselskap som er veldig bevisst på de endringer som til enhver tid skjer i IT-bransjen og i markedet generelt.
Vi vet at for å lykkes bedre enn våre konkurrenter må vi være dynamiske, fleksible og endringsdyktige.
Vi er derfor spesielt opptatt av to ting – våre konsulenter og våre kunder.

For at vi skal være i stand til å levere det våre kunder krever av oss, må vi kontinuerlig jobbe med utvikling av våre konsulenter samt tiltrekke oss nye konsulenter med riktig kompetanse og sosial profil. Vi jobber målrettet med kompetanseutvikling der vi tar hensyn til konsulentens egne ønsker og matcher det med våre kunders nåværende og fremtidige behov.

Vi er også overbevist om at våre konsulenter gjør en bedre jobb for våre kunder om de føler en sterk tilhørighet til oss som selskap. For å styrke tilhørighet og identitetsfølelse har vi tett oppfølgning av konsulenter i oppdrag og vi har jevnlige sosiale arrangementer i tillegg til faglig påfyll.

Hva slags kompetanse er vi på utkikk etter

IT Consult er i vekst og vi ønsker å komme i kontakt med deg som har lyst til å jobbe i et konsulenthus som snur seg raskt, null byråkrati og har en solid kundeportefølje.
Vår leveransemodell består av egne ansatte og en pool av selvstendige som ønsker en salgskanal ut i markedet. Vi har en bred kundeportefølje bestående av mange store offentlige og private aktører. Mange av disse står foran store IT utfordringer i tiden fremover og vi vil hjelpe dem å løse disse.

Det vi ser etter er konsulenter som har kompetanse og erfaring med ulike teknologier innenfor IT infrastruktur. Vi ser etter deg som har erfaring med teknisk prosjektledelse, design og arkitektur, implementering og migrering, drift og support.

Har du kompetanse og erfaring med migreringsprosjekter, implementeringsprosjekter, drift og support ønsker vi at du tar kontakt for en uforpliktende prat eller registrerer deg inn i vårt QPN (Qualified Partner Network) gjennom vår portal. Vi benytter en rask og enkel registrering hvor du kan laste opp din CV, bilde og andre vedlegg. Vi følger opp dette daglig og vil ta kontakt med deg så snart du er registrert for videre samtaler.


Vi trenger deg som vil være med å bygge IT Consult videre!

Vi vil legge ut ledige stillinger og oppdrag på LinkedIn, så følg oss der!

Registrer din CV hos oss! Last opp bilder og vedlegg. Vi ser stadig etter nye kandidater.

For deg som allerede har registrert din CV men ønsker å oppdatere den.