Karriere

Hvorfor jobbe hos IT Consult?

IT Consult er et konsulentselskap som er bevisst på de endringer som til enhver tid skjer i bransjen og i markedet generelt. Vi vet at vi må vi være dynamiske, fleksible og endringsdyktige for å lykkes.

For at vi skal være i stand til å levere det kundene krever av oss, må vi kontinuerlig jobbe med utvikling samt tiltrekke oss nye hoder med riktig kompetanse og sosial profil. Vi jobber målrettet med kompetanseutvikling og matcher det med kundenes nåværende og fremtidige behov. Vi er også opptatt av sosialt samspill internt, og for å styrke tilhørighet og identitetsfølelse har vi jevnlige sosiale arrangementer. I tillegg er det viktig med et sterkt fagmiljø, hvor vi kan spille hverandre gode og gi faglig input og påfyll.

IT Consult vokser og vi ønsker å komme i kontakt med deg som vil jobbe i et konsulenthus som snur seg raskt, har null byråkrati og sitter på en solid kundeportefølje med mange store offentlige og private aktører. Vi ser etter er konsulenter som har kompetanse og erfaring med ulike teknologier og med ulik bakgrunn.

Ta kontakt med oss for en uformell prat, enten du er på jakt etter ny arbeidsgiver, ser etter en solid salgskanal ut markedet som selvstendig konsulent eller jobber i et selskap som ønsker seg en seriøs og kvalitetsbevisst samarbeidspartner i leveranseprosessen.

Vi trenger deg som vil være med å bygge IT Consult videre!

Ta kontakt med oss

Del på: