Karriere

Hvorfor jobbe hos IT Consult?

IT Consult er et konsulentselskap som er veldig bevisst på de endringer som til enhver tid skjer i bransjen og i markedet generelt. Vi vet at vi må vi være dynamiske, fleksible og endringsdyktige for å lykkes. Derfor er vi spesielt opptatt av to ting – våre konsulenter og våre kunder.

For at vi skal være i stand til å levere det kundene krever av oss, må vi kontinuerlig jobbe med utvikling av våre konsulenter samt tiltrekke oss nye konsulenter med riktig kompetanse og sosial profil. Vi jobber målrettet med kompetanseutvikling der vi tar hensyn til konsulentens egne ønsker og matcher det med våre kunders nåværende og fremtidige behov.

Vi er også overbevist om at våre konsulenter gjør en bedre jobb for våre kunder om de føler en sterk tilhørighet til oss som selskap. For å styrke tilhørighet og identitetsfølelse har vi tett oppfølgning av konsulenter i oppdrag og vi har jevnlige sosiale arrangementer i tillegg til faglig påfyll.

Hvilken kompetanse er vi på utkikk etter

IT Consult er i vekst og vi ønsker å komme i kontakt med deg som vil jobbe i et mindre konsulentselskap, som kan tilby de samme spennende prosjektene som de store konsulenthusene. Vår leveransemodell består av egne ansatte og en pool av selvstendige som ønsker en salgskanal ut i markedet, samt samarbeid med øvrige partnere. Vi har en bred kundeportefølje bestående av mange store offentlige og private aktører. Mange står foran store IT utfordringer i tiden fremover, og vi ønsker å levere kompetanse som kan hjelpe med å løse disse utfordringene.

Det vi ser etter er konsulenter som har kompetanse og erfaring med teknisk prosjektledelse, design, arkitektur, implementering og migrering, systemutvikling, og test innen ulike teknologier.

Ta kontakt med oss for en uformell prat. Enten du er på jakt etter ny arbeidsgiver, ser etter en solid salgskanal ut markedet som selvstendig konsulent eller jobber i et selskap som ønsker seg en seriøs og kvalitetsbevisst samarbeidspartner i leveranseprosessen.

Vi trenger deg som vil være med å bygge IT Consult videre!

Klikk her for å komme i kontakt med oss.

Del på: