Vil du bli en av oss?

Vi er i kontinuerlig vekst og ønsker å komme i kontakt med deg som vil jobbe i et mindre konsulentselskap, som kan tilby de samme spennende prosjektene som de store konsulenthusene.

Vi vokser og trenger flere konsulenter innen fagområdet test!

ITC vokser og er på utkikk etter dyktige og motiverte mennesker som kan være med å forme vårt fagmiljø og vår kultur. Vi har i dag et bredt fagmiljø med engasjerte medarbeidere, som brenner for å skape gode løsninger. Nå ser vi etter deg som vil dele vårt engasjement og ønsker å være med på å bygge opp testavdelingen vår.

Har du lidenskap for designfaget, og elsker å skape inkluderende og meningsfulle tjenester og produkter?

ITC vokser og trenger flere designere på laget. Vi ser etter hyggelige og flinke designere som vil være med å skape gode brukeropplevelser sammen med kundene våre, samt være med å forme vårt fagmiljø og vår kultur.

Har du lidenskap og erfaring som fullstack utvikler?

Vi vokser og trenger flere dyktige Java-utviklere og arkitekter! Vi opplever for tiden stort behov for våre tjenester og trenger dyktige og motiverte konsulenter som har sterk interesse og lidenskap for, samt kompetanse og erfaring innenfor Javautvikling.

Har du lidenskap og erfaring med DevOps?

ITC vokser og trenger flere DevOps’ere på laget! Vi er på utkikk etter dyktige og motiverte mennesker som kan være med å forme vårt fagmiljø og vår kultur. Vi har i dag et bredt fagmiljø med engasjerte medarbeidere, som brenner for å skape gode løsninger.

Finner du ingen aktuell stilling for deg, men tenker at du kan passe inn hos oss likevel? Ta gjerne kontakt for en uformell samtale.

Del på: