Nettmøter

SPAR TID OG KOSTNADER MED SKYPE FOR BUSINESS

Nettmøter krever ikke lenger egne møterom eller avansert teknologi. Her kan man møtes elektronisk mellom kontorer, mellom møterom eller i kombinasjon. Skype for Business som teknologisk plattform er inkludert i Office 365.

Møter og samtaler

Ha møter med opptil 250 personer selv om de ikke bruker Skype for Business. De trenger kun en telefon eller Internett-tilkobling.

Høy produktivitet med Office

Se påloggingsstatusen til kontakter, planlegg møter i Outlook og start samtaler fra apper, f.eks Word og PowerPoint.

Sikkerhet og kontroll

Samtaler beskyttes av godkjenning og kryptering. Du administrerer også funksjoner og ansattes kontoer.

Profesjonelt samarbeid og profesjonelle møter – alt dette er integrert med Office

Du får alt du trenger til samtaler i én app: direktemeldinger, lyd- og videosamtaler, nettmøter og deling. Siden Skype for Business og Office fungerer sammen, er det enkelt å samarbeide direkte fra Office-appene. Du kan se kontaktkortene til alle som arbeider i den samme appen som du gjør, slik at du raskt kan sende dem en direktemelding eller e-postmelding eller starte en samtale.

Kommuniser med hvem som helst, hvor som helst, på favorittenheten din

Nå ut til alle i firmaet ditt, eller til hundrevis av millioner mennesker på Skype fra favorittenheten din eller i nettleseren. Opptil 250 personer kan delta på møter selv om de ikke er på Skype for Business – alt de trenger, er en telefon eller Internett-tilkobling.