Office 365

NYE OFFICE 2016 ER TILGJENGELIG I OFFICE 365

Få en mer produktiv hverdag gjennom bruk av Office 2016!
Med nye funksjoner kan du gjøre ting raskere og med førre trinn, og du kan enkelt lage, presentere, kommunisere og publisere dokumenter med dine kolleger og kunder.

Laget for samarbeid

Samarbeid som dere vil, når dere vil. Opprett og samarbeid med andre om dokumenter, og hold alle organisert og oppdatert med delte notatblokker. Hold kontakten ved hjelp av Office Mobile-apper på alle enheter med Windows, Android™ og Apple®.

Perfekt med Windows 10

Office 2016 og Windows 10 – som skapt for hverandre. Opprett lekre dokumenter med Office-programmene du kjenner og stoler på. Logg på én gang, så følger innstillingene og dokumentene med på alle Windows-enhetene dine. Bli mer produktiv på reise med berøringsvennlige apper for Windows-telefoner og -nettbrett.

Arbeider for deg

Vør fokusert på det som er viktig. Bruk innebygde intelligente forslag, finn nyttig informasjon og oppnå verdifulle innblikk som gjør at du kan lage flotte dokumenter uten å forlate Office. Få kontroll på innboksen og bli kvitt problemet med å finne de nyeste versjonene av dokumenter én gang for alle.

Det samme du allerede er kjent med, bare bedre

Office 365 holdes oppdatert, slik at du alltid har de nyeste funksjonene i Word, Excel, PowerPoint og mer.

Få det gjort uansett hvor du befinner deg

Office 365 fikser det, uansett om du jobber tilkoblet eller frakoblet, fra PC-en, nettbrettet eller telefonen.