Om ITC

Om IT Consult

IT Consult er et konsulenthus med kontorer i Oslo og Porsgrunn. Vi er teknologiuavhengige og leverer ekspertise innenfor IT- infrastruktur.
Vi tilbyr ekspertise innen rådgivning, arkitektur, utvikling, design, teknisk prosjektledelse, implementering, drift, driftstøtte, vedlikehold og support.

Dersom din bedrift har et kompetanse- eller kapasitetsbehov kan vi dekke dette behovet, enten ved leveranse av konsulenter inn i et prosjekt eller levert som en frittstående tjeneste. Vi har stor leveransekraft som sikres gjennom egne ansatte og et stort nettverk i bransjen.

IT Consult har siden etableringen i 1997 opparbeidet en solid kundebase og erfaring innenfor mange bransjer. Våre konsulenter har kompetanse innenfor sektorer som forsvar, helse, bank/finans, industri, olje og gass og offentlig sektor. Vi har en solid base med egne ansatte. I tillegg har vi et stort nettverk med selvstendige konsulenter som vi samarbeider med. Vi har derfor stor leveringsevne og kan møte både store og små kunders krav til bransjeerfaring, kompetanse, tilgjengelighet og kapasitet.


Vil du vite mer om IT Consult? Ta kontakt!

Referanser